Senapskyckling

Nu var det ett tag sedan man skrev här MEN och andra sidan var det ett tag sedan man hittade ett recept som man blev ordentligt förtjust i. Det här har vi provat att laga två gånger och det var lika gott båda gångerna och då känns det som om man kan dela med sig av det!
 
Senapskyckling med potatis/ris
 
- 6oo g kyckling
- 2dl creme fraishe
- 1,5 msk sötstark senap
- 2 pressade vitlöksklyftor
- 2 msk torkad dragon
- salt
- peppar
 
Jag brukar dela kycklingfileerna i två delar, sedan steker, saltar och pepprar jag dem, (De ska steka tills de blir genomstekta) Blanda ihop creme fraishen, senapen, dragonen och vitlöken och häll i det och blanda ihop med kycklingfileerna och låt småputtra ett par minuter. (så såsen blir varm) Servera med potatis eller ris (båda är lika goda till) och några goda grönsaker eller en sallad som DU tycker om
 
Här hemma gillar vi körsbärstomater, färsk sparris och sockerärter.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0